torstai 7. elokuuta 2014

Lauantai 2.8.14. hiukset siistitty...

Päivä oli taas kuuma. Emme siis lähtenetkään yhdessä Deggendorfin kaupunkikierrokselle., vaan suunnistin yksin maihin.
Olin tuskastunut pitkään tukkaani; se oli leikattu viimeksi Rüdesheimissa reilu kuukausi sitten. Navigaattorista löysin yhden ”salon”-paikan, ja sitä lähdin jäljestämään. Talsin kuitenkin tietämästäni osoitteesta huolimatta ihan kaupungin keskustaan ja parin frisör-kyselyn jälkeen astuin suurehkon kampaamon ovesta sisään. Eikä aikaakaan, kun hiukseni oli pesty ja rouva leikkasi niitä asiantuntevasti välillä pöyhötellen ja katsellen tulosta peilistä. Tunsin itseni monta kiloa kevyemmäksi, kun pääsin eroon ylikasvaneista kuivista hiuslatvoista ja reilusta 30 Eurosta…

Tämä Deggendorfin suojasatamassa oleva marina on ihan OK paikka, täällä on siistit, uudet WC- ja peseytymistilat, mutta niihin on hieman hankala kulku; samoin maista koko satama-alueelle. Marinasta on nimittäin kiivettävä ensi tikkaat rantamuurille ja sieltä alas toiselle puolelle ja sitten ylitettävä rata, joka onneksi taitaa olla vain sivuraide, vailla vakituista liikennettä.



Juuri muuta ei sitten lauantaina tehtykään; Kapu laittoi illansuussa ruokaa, tiskasi ja minä purin kuvia kamerasta koneelle. Täälläkään ei siis ollut Wlan-yhteyttä käytettävissämme.

Ei kommentteja: